Over mij…

Hoi, ik ben Anne. Ik ben 32 jaar en het creatieve brein van Annemals. In 2011 heb ik mijn diploma gehaald voor Grafisch Vormgeven. Hoewel ik het erg leuk vind om achter een computer te werken, ligt mijn grootste passie toch bij potlood en papier. Van kinds af aan was ik al aan het tekenen tijdens de les. Mijn schriften en agenda’s stonden vol met tekeningetjes. Ik houd ook veel van dieren. Ik heb zelf twee katten die mij gezelschap houden wat ik ook aan het doen ben. Het is leuk dat ik met Annemals mijn liefde voor tekenen en dieren kan combineren.

Ik en CVS/ME

Een aantal jaar geleden ben ik ziek geworden. Na veel onderzoeken (zonder resultaat) is gebleken dat ik het Chronisch Vermoeidheid Syndroom (CVS) heb. Dit is een aandoening waardoor ik snel fysiek moe ben. Ik heb hierdoor veel op moeten geven, zo kan ik niet sporten en ben ik al na korte (fysiek of mentale) inspanning erg moe en moet ik rusten. Soms kan ik er een hele dag ziek door zijn. Gelukkig is tekenen en fotobewerking één van mijn passies die ik nog wel kan blijven doen. Dit is dan ook één van de redenen waarom ik dit bedrijf ben opgestart. Ik ben erg positief ingesteld en kan ik genieten van kleine dingen, zoals een lekkere beker warme chocolade met een kat op schoot.

Over Anne-mals